Nový člen našeho týmu

Nový člen našeho týmu

Dovolujeme si Vás informovat, že náš tým opustil pan Jiří Zaoral. Náš nový člen týmu pan Ondřej Jabůrek se těší na všechny Vaše požadavky a bude se snažit Vám vždy co nejlépe pomoci.

Ondra je náš nejmladší člen týmu. Specializuje se na Windows platformu, převážně pak desktopová řešení, helpdesk a servis. Linuxem ovšem nepohrdá a sám jej provozuje v domácím prostředí. K jeho specializaci se řadí také PC hardware, se kterým rád experimentuje. Mimo počítačů se věnuje kompozici hudby, zvuku a akustice, elektronice a radiotechnice. Ondra vystudoval gymnázium s ročním pomaturitním jazykovým rozšířením. Vysokoškolské studium zaměřené na muzikologii však zanechal předčasně a tématice se věnuje v rámci samostudia.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.