Čas výhodných nákupů Aspire V Nitro

Čas výhodných nákupů Aspire V Nitro

Zajistěte si dostatečný výkon díky skvělému hardwaru, kterým je Aspire V Nitro vybaven. Úchvatný vnitřek zařízení přesně odpovídá stylovému designu jeho vnějšku.

Aspire V Nitro

Elegantní linie, ostré hrany, tenké provedení a kombinace špičkových materiálů dělá z modelu Aspire V Nitro vítěze soutěží krásy. Díky špičkové technologii tisku na panel „soft-touch NIL“ od společnosti Acer je horní kryt hotovou pastvou pro oči a textura je navíc příjemná na dotyk. Klávesnice s červeným podsvícením podtrhuje dramatičnost.

Pod svou „kapotou“ ukrývá model Aspire V Nitro špičkový procesor Intel v kombinaci s 256GB disky SSD, pevnými disky s kapacitou 1 TB a grafickými kartami Nvidia zajišťujícími skvělý výkon a ohromující požitek ze zábavy. Dvě bezdrátové antény zdvojnásobují datový tok za účelem zajištění vysokých rychlostí připojení.

Čtyři vestavěné reproduktory a prostorový zvuk Dolby® Digital Plus Home Theater™ vás doslova přenesou do filmu. Špičkový displej je vybaven technologií IPS, takže uvidíte veškerou akci v celé své kráse, a to i z bočních úhlů.

Acer Aspire V 15 Nitro

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.