Armor Z2, router bez hranic

Armor Z2, router bez hranic

Trápí vás zbytečné prodlevy při hraní her? Společnost ZyXEL uvádí na trh nový dvoupásmový bezdrátový gigabitový router Armour Z2 C2600 s technologií MU-MIMO, takže můžete hrát a streamovat na maximum.

Armour Z2

ZyXEL Armour Z2

Je určen milovníkům her a streamování, a proto na trh přichází s 1,7 GHz dvoujádrovým procesorem a technologií MU-MIMO/StreamBoostTM. Výsledkem je 3× vyšší rychlost Wi-Fi standardu 802.11ac pro větší počet Wi-Fi zařízení současně.

Čtyři nastavitelné antény routeru Armor Z2 s funkcí beamforming umožňují přesné zamíření Wi-Fi signálu na vaše zařízení dokonce i tehdy, když se s nimi pohybujete. Pro ještě rychlejší připojení můžete své herní konzole nebo chytré televize s routerem spojit přes jeho ethernetové porty. Armor Z2 zaujme nejen svým nekompromisním vzhledem, ale také úplně novým řešením chlazení, díky němuž se router nezahřívá a nehlučí, i když právě hrajete na plný plyn.

„Uživatelé dnes mají k dispozici celou řadu Wi-Fi zařízení. Při jejich souběžném provozu je však brzdí omezená šířka pásma a časové prodlevy,“ dodává Chin-Ru Lin, viceprezident obchodní jednotky ZyXEL Smart Living. „Armor Z2 je špičkový router standardu 11ac s technologií MU-MIMO, díky němuž uživatelé mohou bez omezení výkonu a mobility současně hrát hry, sledovat videa na YouTube a Netflixu a stahovat velké soubory.“

Společnost ZyXEL k routeru Armor Z2 nabízí bezplatné aplikace ZyXEL ONE Connect a ZyXEL Photo pro snadnější správu domácích sítí přes mobilní zařízení. Pomocí těchto aplikací lze aktivovat rodičovský zámek a přístup hostů k Wi-Fi, zálohovat fotografie na připojených zařízeních a testovat rychlost připojení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.