Nová řada prohnutých LCD monitorů je tady!

Nová řada prohnutých LCD monitorů je tady!

Nový prohnutý LCD monitor Samsung CF 390 je určen pro profesionály i domácí použití. Spojuje elegantní design a dokonalý obraz.

Myslíme na vaše oči

Vysoký kontrast zaručuje velmi čisté a živé barvy. Režim Eye Saver chrání vaše oči před škodlivými emisemi modrého záření.

Originální prohnutý design

Prohnutá obrazovka CF 390 je mimořádně podmanivá. Prohnutí obrazu vás zcela obklopí a pohltí. Prohnutí monitoru snižuje námahu očí a napomáhá soustředění na sledovaný obsah. Benefity prohnutých monitorů značky Samsung potvrdila v nedávné studii i Harvardská lékařská škola.

Využijte plně herní potenciál

Rychlá odezva (až 4 ms) je pro hraní her naprosto nezbytná. Dále monitor nabízí funkci Game mode a technologii AMD FreeSync, která eliminuje trhání a zpožďování obrazu během sledování videa a hraní her.

Samsung CF 3901

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.