Nakopněte svůj komp!

Nakopněte svůj komp!

Zapomeňte na výměnu počítače. SSD 850 EVO dokáže dodat šťávu, prodloužit životnost a doslova rapidně vylepšit výkon i staršího zařízení.

Samsung SSD 850 EVO

Disk je vybavený řadičem optimalizovaným pro technologii 3D V-NAND, který nyní umožňuje spánkový režim zařízení při vysoce efektivní spotřebě 2 mW, čímž podstatně prodlužuje výdrž baterie notebook. Software Magician od společnosti Samsung poskytuje režim Rapid, který využívá volnou paměť počítače (DRAM) jako mezipaměť a tím umožňuje až dvakrát rychlejší zpracování dat na systémové úrovni.

  • Chráněná data s podporou 256bitového šifrování.
  • Ochrana proti přehrátí pomocí vysoce účinného algoritmu Dynamic Thermal Guard, který sleduje a udržuje ideální teplotu disku.
  • Software One-stop Install Navigator vám snadno umožní přenést všechna data ze stávajícího primáního úložiště na disk 850 EVO.

 

samsung ssd 850 evo

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.