Small Business Gateway – All-in-one řešení pro malé podniky

Small Business Gateway – All-in-one řešení pro malé podniky

ZyXEL přichází s řadou Small Business Gateway SBG3300-N, N-SBG3500 a SBG3600-N, která integruje vše, co malý podnik či kancelář potřebuje, do jediného zařízení – SPI firewall, bezpečné připojení na internet, šifrovanou komunikaci i centrální správu malé Wi-Fi sítě.

ZyXEL SBG3600 N 2

Small Business Gateway

Řada Small Business bran (SBG) umožňuje malým firmám těžit z vysoké rychlosti a rozsáhlých internetových služeb prostřednictvím snadno ovladatelného řešení, poskytujícího rychlé a spolehlivé připojení. ZyXEL SBG série představuje řešení all-in-one pro zvýšení výkonu sítě, a umožňuje tak nákladově efektivní a účelnou komunikaci malých podniků.

Řady SBG3300-N, N-SBG3500 a SBG3600-N spojují všechny klíčové vlastnosti potřebné pro řešení multifunkční sítě. Disponují multi-WAN konektivitou s vyrovnáváním datové zátěže a podporou záložního připojení. Brána ZyXEL SBG3600-N poskytuje různá rozhraní WAN včetně LTE, DSL, optických kabelů a gigabitového Ethernetu. Díky vyrovnávání datové zátěže a podpoře záložního připojení mezi více WAN, maximalizuje brána stabilitu pro kritické internetové aplikace s výhodami integrovaného širokopásmového přístupu.

ZyXEL SBG3500-N / SBG3600-N série mají mimořádně pokročilé funkce VDSL2/ADSL2+ bonding a duální Ethernet WAN. To umožňuje poskytovatelům služeb zvětšit šířku pásma a rozšířit pokrytí. V případě dostupnosti měděných kabelů mohou poskytovatelé funkci VDSL2/ADSL2+ bonding využít nejen ke zvýšení rychlosti pro stávající uživatele, ale také ke zlepšení kvality služeb pro ty, kteří se nacházejí daleko od brány, a to díky stabilní a dostatečné šířce pásma bez ohledu na danou vzdálenost. Pokud jsou preferovány optické rozvody, brána ZyXEL SBG3600-N dokáže přes rozhraní Small Form Pluggable (SFP) připojit optický Ethernet na vzdálenosti podstatně větší než v případě gigabitových sítí nebo se může jednoduše a bez dodatečných nákladů na instalaci nových optických kabelů spojit s dalšími Ethernet WAN zařízeními.

SBG3600-N ještě rozšiřuje možnosti díky LTE (3G a LTE dual mode). Nabízí tedy mobilní širokopásmové připojení pro dostupnost podnikání a mobilitu. Série také podporuje VDSL2 a vektorování, což umožňuje malým podnikům snadný přechod z ADSL na VDSL a těžit z internetu s rychlostí až 100 Mbps. To je zvláště užitečné pro rostoucí firmy, které hledají flexibilní síťové řešení přizpůsobené jejich specifickým potřebám.

Díky pokročilým vestavěným bezpečnostním prvkům, poskytuje ZyXEL SBG série první linii obrany proti škodlivým hrozbám a udržuje síť vnitřně chráněnou. To je v současnosti velmi důležité, protože stále více zaměstnanců používá flexibilní pracovní postupy, při kterých využívá webové aplikace nebo cloudové služby. Kromě toho zajišťuje SBG3300-N bezpečné VPN (Virtual Private Network) připojení malých a středních podniků k pobočkám či vzdáleným zaměstnancům. Vedle snížení provozních nákladů a zvýšení spolehlivosti služeb, umožňuje SBG série jednoduše přidat více přístupových bodů a reagovat na potřeby rostoucího podniku.

„Spolehlivá, nepřetržitá konektivita je dnes pro firmy naprostou nezbytností. Proto jsme vyvinuli řadu SBG, která umožňuje optimálně kombinovat a inteligentně využívat všechny běžné způsoby internetového připojení. Díky integrovanému Wi-Fi kontroleru pro deset přístupových bodů splní ZyXEL SBG3600-N opravdu všechny nároky malých firem na síťové služby,“ říká Martin Bratičák, Head of Channel CEE, ZyXEL.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.