Ultrarychlá domácí síť s PLA5456

Ultrarychlá domácí síť s PLA5456

Powerline adaptér PLA5456 s rychlostí 1800 Mbps vyniká technologií HomePlug AV2 a po zapojení do zásuvky umožňuje například plynulé a spolehlivé streamování videa v rozlišení 4K po celé domácnosti. Lze připojit i herní konzolu a hrát online bez zbytečných prodlev.

ZyXEL PLA5456

ZyXEL PLA5456Adaptéry stačí jen připojit jeden k routeru nebo bráně pro sdílení internetu a druhý k zařízením vyžadujícím internetové připojení. Využitím nejmodernějších technologií HomePlug AV2 a MIMO dosahuje adaptér PLA5456 stejného síťového výkonu jako v případě přímého připojení k routeru. Adaptér na jednom nebo dokonce dvou podlažích podstatně zlepšuje pokrytí pro internetové aplikace, jako je simultánní 4K streamování rádia, velkoplošné TV a Netflixu vyžadované v případě dvou gigabitových ethernetových připojení. Díky průchozímu provedení adaptéru navíc nepřicházíte o stávající elektrickou zásuvku.

Připojení a používání adaptéru je velmi jednoduché, pouhým zasunutím adaptéru do zásuvky vytvoříte okamžité internetové připojení po celé domácnosti, aniž byste se museli zdržovat prováděním kabeláže. Stisknutím tlačítka sync na adaptéru vytvoříte ze stávajících elektrických zásuvek okamžitě síť se 128bitovým šifrováním. Budete překvapeni, jak skvěle funguje!

Adaptér ZyXEL PLA5456 je průchozí, takže nepřijdete o funkci zásuvek a můžete nadále napájet stávající elektrická zařízení. Pro ještě lepší fungování sítě je adaptér vybaven filtrem, který eliminuje rušení produkované připojenou elektronikou. V případě použití routeru kompatibilního s utilitou ZyXEL ONE Connect můžete svá domácí síťová zařízení detekovat pomocí aplikace ONE Connect na vašem mobilním zařízení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.