Profesionální velkoformátové displeje E-série

Profesionální velkoformátové displeje E-série

Displeje E-série nabízí širokou škálu nákladově efektivních řešení pro oblast digital signage, vzdělávání a konferencí. Více signálových vstupů, integrované reproduktory, jakož i tenké a lehké provedení, zajišťují jejich snadnou přepravu, montáž a instalaci.

NEC E-série

Portfolio public displejů E-série je rozděleno na menší modely pro oblast digital signage a větší modely vhodné např. pro konference. Řada zahrnuje osm modelů displejů, ve velikosti od 32” do 90”. Všechny displeje jsou navrženy tak, aby se snadno integrovaly v oblasti retailu i ve vzdělávacím a konferenčním prostředí a zároveň umožnily jednoduché digital signage řešení spočívající v možnosti přehrávání reklamního obsahu pomocí vestavěného USB playeru.

Větší displeje E-série s úhlopříčkou od 70” do 90” jsou ideální pro firemní prostředí, do konferenčních a jednacích místností. Tyto velkoformátové displeje nabízejí řadu profesionálních funkcí, jako je Point Zoom a Browser Control a lepší vizuální zážitek, který zvyšuje spolupráci a produktivitu.

Všechny modely řady E lze snadno integrovat do stávajících AV infrastruktur pro retail a do firemního i vzdělávacího prostředí. Pro jednodušší ovládání a větší efektivitu podporují větší modely E-série NEC Management Software NaViSet Administrator 2. To umožňuje naplánovat a na dálku přes síť spravovat všechna připojená zařízení.

NEC Display Solutions Europe poskytuje na tyto displeje kompletní tříletou záruku, včetně podsvitu, systémem Door-to-Door.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.