Metylovice.cz – nové stránky obce

Metylovice.cz – nové stránky obce

Naše internetové středisko dokončilo jeden z dalších rozsáhlejších projektů a myslíme, že se moc povedl. Krásná podhorská obec Metylovice se nyní může pochlubit novými, moderními a plně rosponibilními a administrovatelnými stránkami.

Naše společnost neváhala a ihned kývla na výzvu obce Metylovice vytvořit nové moderní stránky. Naši specialisté díky zkušenostem z realizací obecních stránek jiných měst, jako jsou například havirov-city.cz, mohli nabídnout zkušenosti a vysokou profesionalitu v dodržení povinností obce, internetových standardů a povinností týkající se přístupnosti webu a Blind Friendly Webu dle zákona č. 365/2000 Sb. Samozřejmostí jsou pak speciální moduly, jež 100% splňují legislativu, jako je například vedení elektronické úřední desky.

 

Nemalou zajímavostí jsou moduly pro zobrazení rozhlasu nebo poloautomatické odesílání novinek newsletterem. Stránky jsou postaveny na nejmodernější platformě s vlastní administrací a plně upraven pro mobilní zařízení.

 

K novým stránkám náš projektový tým vytvořil i stránky na sociální síti Facebook a originální šablonu pro pravidelný newsletter určený občanům obce.

 

Jak se Vám líbí tyto nové stránky obce?


Metylovice.cz – nové stránky obce

Sdílet článek:
Autor:
Vojtěch Kocián

administrátor / seo / marketing

 kocian.vojtech@eabm.cz
 

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.