Elektronická evidence tržeb snadno s tiskárnou mPOP

Elektronická evidence tržeb snadno s tiskárnou mPOP

Star mPOP je první zařízení na světě, které nabízí kombinaci Bluetooth tiskárny účtenek šíře 58 mm a pokladní zásuvky. Zdokonalená mobilní zařízení a aplikace otevřely nové příležitosti maloobchodním prodejcům.

Star mPOP

Kombinovaná koncepční pokladní zásuvka s tiskárnou, která vznikla v reakci na poptávku po mobilních pokladních systémech se snadnou integrací. Zařízení mPOP představuje esteticky jednoduchý a elegantní přístroj s řadou intuitivních designových prvků. Měří jen 10 cm na výšku a 30 cm na šířku, a proto je snadno přenosné. Díky rozhraní Bluetooth je pro plnohodnotný provoz nutný jen napájecí kabel.

Zařízení mPOP funguje se všemi hlavními operačními systémy včetně Apple IOS, Android a Windows, díky tomu mohou prodejci používat platformu, která jim vyhovuje. 

Nabízíme také softwarové řešení s garancí servisní podpory!

[data sheet]

 Star mPOP černá a bílá

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 24. duben 2024

Každá tiskárna si zaslouží být v nejlepší formě. Tu můžete zajistit renovovanými tonery, které nejenže šetří peníze, ale i životní prostředí.

František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.