Aspire V 15, nové modely v nabídce

Aspire V 15, nové modely v nabídce

Podívejte se, jak to dopadne, když zkombinujete působivou výkonnost s elegantním vzorem vytvořeným nanolitografickým tiskem. Displej Full HD* a zvuk Dolby® Digital Plus Home TheaterTM* vdechnou vaší zábavě život. Díky rychlé bezdrátové síti 802.11ac* s novou technologií MU-MIMO*, nejmodernějším procesorům a grafickým kartám Intel® a bohatým možnostem ukládání dat zazáří notebook Aspire V 15 v každé situaci.

Elegantní design

Notebook ohromí prvotřídním hliníkovým tělem opatřeným nanolitografickým vzorem. Tělo vypadá velmi stylově a působí na pohled i na dotek skvělým dojmem. Notebook je vybaven i podsvícenou klávesnicí s velkými klávesami, která zvyšuje produktivitu práce v nedostatečně osvětleném prostředí

Aspire V15 WOW benefit images 01

 Aspire V15 WOW benefit images 02

Chytrá připojení

I když zrovna nebudete mít notebook zapnutý, můžete k němu pomocí USB připojit mobilní zařízení a nabít si ho. Díky touchpadu Precision Touchpad a 10bodovému dotykovému displeji neunikne zařízení jediné vaše klepnutí. * Notebook Aspire V 15 je také certifikovaný pro aplikaci Skype™ a používá bezdrátovou síť 802.11ac* s nejmodernější technologií MU-MIMO*, takže stahování je rychlejší, streamování plynulejší a procházení internetu lepší.

Vnitřní síla

Vzhled není vše! Notebooky Aspire V 15 jsou vybaveny nejnovější generací procesorů Intel®, až 16 GB systémové paměti a pevnými disky HDD nebo SSHD. Funkce Acer BluelightShield™ pomáhá omezit vyzařování škodlivého modrého světla z obrazovky a zvuk Dolby® Digital Plus Home Theater™* oživí poslouchanou hudbu i sledované filmy.

Aspire V15 WOW benefit images 03

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.