Routujte venku s LTE7410

Routujte venku s LTE7410

Představujeme venkovní 4G router LTE7410 made by ZyXEL pro rozšíření širokopásmového připojení do vzdálených míst. Sdílí LTE mobilní širokopásmové připojení s kabelovými nebo Wi-Fi zařízeními všude, kde je mobilní signál.

ZyXEL LTE7410

LTE7410Společnost ZyXEL Communications uvádí na trh venkovní 4G router LTE7410. Představuje ideální řešení pro vzdálená místa bez širokopásmových pevných linek a pro organizace, které hledajízálohu ke svému širokopásmovému připojení.

Se širokopásmovým připojením může být problém tam, kde nejsou k dispozici nebo se nevyplatí instalovat pevné linky, jako např. při různých venkovních akcích nebo v prostorách určených k dočasnému použití. Právě proto společnost ZyXEL vyvinula venkovní 4G LTE router LTE7410, který v závislosti na k němu připojených zařízeníchdokáže z ultra rychlého 4G LTE mobilního širokopásmového připojení vytvořit kabelovou nebo bezdrátovou konektivitu.

  • Vše, co musíte udělat, je do routeru LTE7410 vložit 4G SIM kartu a router instalovat z vnější strany budovy nebo na stožár.
  • LTE7410 připojíte k routeru, bráně, přístupovému bodu nebo k síťovému zařízení s ethernetovým rozhraním.
  • LTE7410 poté naváže komunikaci s místními základnovými stanicemi LTE a síťovým zařízením umožní využívat ultra rychlé 4G LTE mobilní širokopásmové připojení.
  • V závislosti na zařízeních připojených k routeru LTE7410 se může jednat o kabelové nebo bezdrátové připojení.

Router LTE7410podporuje různá pásma (3/7/20), v nichž celosvětově funguje 70% LTE sítí.Součástí routeru je anténa s vysokým ziskem (10 dBi)pro lepší přenos a příjem signálu. Praktické testy prokázaly, že router LTE7410 se základnovou stanicí LTE obousměrněkomunikoval na vzdálenost až 25 km. Uživatelé pevných širokopásmových linek router LTE7410 ocení jako záložní WAN (rozsáhlou síť) pro případ nefunkčního nebo přetíženého spojení přes pevnou linku.

Router LTE7410nabízí flexibilní konfiguraci sítě pomocí režimů bridge a routing. Tyto zabudované režimy umožňují snadnou integraci LTE7410 do sítě bez ohledu na to, jestli je zařízení připojeno k bráně, routeru nebo k přístupovému bodu. Spolehlivou konektivitu i za nepříznivých vnějších podmínek garantuje také kryt zařízení se stupněm ochrany IP67.

„Po celém světě dochází k rozmachu mobilního širokopásmového připojení, přičemž tento trend by měl v následujících letech ještě zesílit,“poznamenává Martin Bratičák, Head of Channel CEE ve společnosti ZyXEL.„To znamená, že mobilní širokopásmové sítě budou hrát ještě důležitější roli než nyní, přičemž router LTE7410 uživatelům umožňuje využívat mobilní širokopásmové pokrytí, kdekoliv se nacházejí. Venkovní 4G router ZyXEL LTE7410 je špičkou na trhu a vyznačuje se snadným nastavením, robustním výkonem a stupněm ochrany pro použití ve venkovním prostředí.“

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
František Fajna | 16. duben 2024

Potřebujete nový web? Váš starý web už je přeci jen příliš starý? Neumí to, co aktuálně potřebujete? Nefunguje vám komunikace s dodavatelem původního webu a chcete to změnit?

František Fajna | 9. duben 2024

Potřebujete notebook pro práci, školní počítač pro děti nebo zařízení pro celou rodinu? V naší nabídce naleznete široký výběr kvalitních produktů za skvělé ceny.

František Fajna | 3. duben 2024

Získejte pozornost a působivý vzhled na Vašich webových stránkách pomocí ikon. Přidáním ikon do designu nejen zvýšíte atraktivitu vašich stránek, ale také usnadníte navigaci pro vaše návštěvníky.