Oceněný router Armor Z1

Oceněný router Armor Z1

Dvoupásmový Wi-Fi router ZyXEL Armor Z1 s podporou standardu 802.11ac příznivě přijali zákazníci i odborná veřejnost.

ZyXEL Armor Z1

S maximální propustností bezdrátové sítě na úrovni 2 350 Mb/s, je jedním z nejrychlejších Wi-Fi routerů na současném trhu. Společně s gigabitovými ethernetovými porty představuje AC Wi-Fi nejlepší kombinaci pro náročné uživatele video streamingu v rozlišení 4K (Ultra HD) či on-line počítačových her, kteří ve své síti provozují velký počet různých zařízení.

armor z1 oceneni

Výkon routeru prověřili ve svých recenzích také redaktoři IT magazínů a webů CHIP, Computer, Touch IT, PC Revue, DigitalPortal.sk, hdworld.cz nebo tech.ihned.cz, od kterých Armor Z1 získal ocenění za vysoký výkon při přenosu dat i extrémní kvalitu signálu Wi-Fi.

Výborných výsledků v praktických testech dosahuje Armor Z1 především díky dvoujádrovému procesoru, čtyřem výkonným anténám, a rovněž technologiím pro inteligentní řízení datového provozu (QoS) na základě náročnosti využívané aplikace a korekci vyzařovacího svazku (Beamforming) pro ideální pokrytí všech klientských zařízení signálem Wi-Fi. Router vysílá v pásmech 2,4 a 5 GHz a pro jeho vzdálenou správu lze použít aplikaci One Connect pro zařízení s Androidem a iOS.

„Podporu vysokorychlostního bezdrátového přenosu dat přes AC Wi-Fi najdeme ve stále větším počtu koncových zařízení. Router Armor Z1 je proto ideálním centrem domácí sítě, které umožňuje smartphonům, notebookům, počítačům i herním konzolím maximálně využívat připojení do internetu. O tom, jak výkonné zařízení se nám podařilo sestrojit, svědčí pozitivní ohlasy odborníků i běžných uživatelů,“ říká Martin Bratičák, Head of Channel CEE, ZyXEL.

 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.