Křivky s jasným cílem...

Křivky s jasným cílem...

Prohnutá obrazovka „curved“ monitorů ze stáje Samsung vytváří širší zorné pole a větší pocit hloubky pro opravdu pohlcující a realistický zážitek ze sledování. Ke všemu navíc ještě dobře vypadá, má nastavitelný stojan a širokou paletu možností připojení.

Svět není plochý, tak proč by měl být ten váš?

S27E510CHloubka vytvořená prohnutím monitoru nabízí uživatelům větší perspektivu panoramatických obrázků a videí. Výsledkem je něco jako 3D účinek, protože objekty v centru monitoru se zdají být daleko a objekty na boku se naopak zdají být blíže.

Brilantní kvalitu obrazu si užijete ze všech úhlů. Hlubší černá, čistší bílá, úžasně jasné barvy a menší únik světla vám v kombinaci s ergonomickým tvarem dopřejí absolutnípohodlí při pozorování.

Monitor chytře redukuje modré světlo, které unavuje vaše oči. Technologie Flicker Free redukuje poblikávání obrazu, čímž maximalizuje komfort při sledování monitoru.

Herní režim upravuje tmavost obrazu, takže uvidíte každou akci v živějších barvách. Sledujte díky rychlé odezvě i ty nejrychlejší pohyby na obrazcovce jasně a hladce bez rozmazání, třepání a přechodů.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.