TravelMate P2 v nové kůži

TravelMate P2 v nové kůži

Ve vašich rukou se stylový notebook TravelMate P2 promění v efektivní nástroj. Je vybaven matným displejem, nejnovějším procesorem Intel Core a systémem Windows 8.1 Pro. Vše chráněno krytem s textilním povrchem, který je příjemný na pohled i na dotek.

Acer TravelMate P2

Notebooky řady TravelMate P2 nabízejí 14”, 15,6” a 17,3” monitory pro rozdílné pracovní potřeby. Obsahují také speciálně vytvořený software pro správu a zabezpečení pro snadné, centralizované ovládání. Řada P2 nyní přichází s krásným vzorem lněného textilu na krytu notebooků. To jim propůjčuje úchvatný profesionální vzhled a doplňuje funkčnost o originalitu. Zároveň jsou s tím spojeny praktické výhody, jako snazší pevnější uchopení notebooku a jeho větší odolnost vůči poškrábání.

Disponuje certifikací aplikace Skype pro firmy a zaručuje vysoký zvukový a vizuální standard. Optimalizovaný hardware zajišťuje, že uslyšíte každé slovo zřetelně, bez přerušení či prodlev v dialozích, s minimálním ruchem v pozadí a nulovou ozvěnou. To znamená, že můžete volat nebo vést videohovory ve špičkové zvukové a vizuální kvalitě.

Zařízení TravelMate P2 je vybaveno funkcemi, díky nimž bude vaše podnikání snazší. Pracujte rychleji díky plynulým gestům na velkém přesném touchpadu. Rychle sdílejte obchodní kontakty pomocí smartphonu prostřednictvím aplikace Contact Pickup. Přihlaste se rychleji díky funkci rozpoznání obličeje Face Login.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.