Acer One 10, dva je víc než jeden

Acer One 10, dva je víc než jeden

Někdy potřebujete tablet, někdy notebook. Už si nemusíte vybírat, protože přístroj Acer One 10 nabízí obojí. Práce, hraní nebo sdílení – zvolte si jiný režim pro každou situaci.

Acer One 10

Jasný obraz, elegantní vzhled, rychlá změna režimů.

Ať už pracujete nebo se díváte s přáteli na video, na přístroji Acer One 10 vždy najdete ten správný režim. Vyberte si ze čtyř režimů – režim Notebook pro psaní, režim Pad pro používání dotykové obrazovky nebo režimy Stan a Displej, když se chcete bavit. Provedení přístroje Acer One 10 s magnetickým pantem bez mechanického spojení usnadňuje přechod mezi režimy. Vystačí si bez nešikovných mechanických spojů, takže tablet a klávesnici je k sobě možné přicvaknout a zase je oddělit bez větší námahy.

Zapomínáte si přibalit na cesty svou myš, ale nesnášíte používání touchpadu? S technologií Precision Touchpad se tím už nebudete muset trápit. Toto vylepšené provedení touchpadu nabízí vyšší přesnost a plynulejší přibližování, listování a navigaci.

Přístroj Acer One 10 nabízí sofistikovaný, elegantní a jednoduchý design. Vnější povrch z leštěného kovu mu dává jedinečný, rafinovaný vzhled, který nepřitahuje zbytečnou pozornost a je také příjemný na dotek. Díky displeji s rozlišením HD (1280 × 800) bude všechno působit zřetelně a jasně. S technologií IPS navíc nepřijdete o žádnou drobnost ani syté barvy, i když se budete na obrazovku dívat z velkého úhlu.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.