Produkty Hannspree nově v naší nabídce

Produkty Hannspree nově v naší nabídce

Společnost Hannspree je výrobce spotřební elektroniky se specializací na audiovizuální technologie. Unikátní a cenově dostupné luxusní výrobky pomohou naplnit vaše osobní očekávání a záliby. Představujeme vám nové tablety HannsPad s úhlopříčkou až 13,3”.

„Hann“ jako univerzální, „Spree“ jako intenzivní.

HannsPad T72BHannspree je výrobce spotřební elektroniky se specializací na audiovizuální technologie. Je součástí HannStar Display Corporation – jednoho z největších výrobců zobrazovacích panelů na světě. Se sídlem na Taiwanu, HannStar se zaměřuje na výzkum a vývoj, výrobu a prodej výkonných panelů s nízkou spotřebou energie s důrazem na poskytování nejmodernějšího vizuálního výkonu pro každého a ochranu životního prostředí.

HannStar vytvořil značku Hannspree v roce 2006, aby mohl zákazníkům dodávat nové vzrušující portfolio produktů spotřební elektroniky, které bude vystupovat z davu. Jméno Hannspree je odvozeno od nápadu spojit asijské kořeny společnosti s mezinárodní budoucností. „Hann“ je čínské slovo pro univerzální. „Spree“ je anglické slovo pro intenzivní činnost. Manželství dvou slov dokonale odráží vizi a filozofii společnosti – vytvářet a inspirovat univerzální zábavu.

Hannspree klade důraz na design a individuální styl a zavádí tak zcela nový standard spotřební elektroniky, špičkové produkty posunují hranice a jsou světově proslulé pro svou nebývalou estetickou přitažlivost.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 1. březen 2024

Akční nabídka pro duben 2024.

Václav Dobiáš | 26. březen 2024

Přečtěte si informace o nejnovějších aktualizacích Microsoft Teams a o tom, jak mohou být pro vás a vaši organizaci přínosné. Každý si zde najde něco pro sebe, od nových vylepšení schůzek až po vylepšení chatů, schůzek, Teams Phone, Teams Rooms a zařízení.

František Fajna | 18. březen 2024

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.